Шукати в цьому блозі

четвер, 27 жовтня 2011 р.

КОНКУРС "МИ - ПІДЛІТКИ. КРАЩЕ ОПОВІДАННЯ - 2011"

           Конкурс сприятиме розвитку дитячої творчості...

Обласна бібліотека для дітей ім. Н.К. Крупської спонукає своїх талановитих читачів взяти участь у Всеукраїнському конкурсі “Ми - підлітки. Краще оповідання — 2011”, який здійснюється Національною бібліотекою України для дітей та Творчим клубом “Марко та Харко”.


         Конкурс проводиться з метою пошуку та підтримки обрарованих дітей, виховання у них любові до літературного слова, привернення уваги громадськості до проблем та життя сучасних підлітків в Україні.
         Умовами конкурсу є написання творчої автобіографії, а також власного твору — оповідання або кілька оповідань на тему життя своїх ровесників. Роботи прийматься в електронному вигляді на почтову скриньку, E-mail:  MH-konkurs@ukr.net до 15 лютого 2012 року, або за адресою: вул. Преображенська, 64, Обласна бібліотека для дітей ім. Н.К. Крупської.Творчі доробки лауреатів друкуватимуться у спеціальній збірці за кошти координаторів конкурсу.
         З більш детальними умовами про конкурс можна ознайомитися на сайті Національної бібліотеки України для дітей www.chl.kiev.ua та http://nbukids.wordpress.com/2011/10/21/4020/ (блог Національної бібліотеки України для дітей). 





Немає коментарів:

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка, з метою поповнення бібліотечних фондів, створення мобільних бібліотечн...