Шукати в цьому блозі

понеділок, 23 травня 2016 р.

20 травня в Одеській обласній бібліотеці для дітей був проведений обласний етап конкурсу «Найкращий читач року – 2016».
До бібліотеки приїхали юні читачі з більшості районів Одеської області, які на розсуд журі та глядачам «представили» своїх улюблених книжкових героїв, розповіли про свій шлях до читання, книжкові уподобання, тягу до навчання та розширення кругозору за рахунок читання художньої літератури.
Крім звичної розповіді про художній твір, юні читачі продемонстрували глядачам авторське бачення казкового вбрання головних книжкових героїв, розповіли про себе та свої родини.
Також в читальному залі Одеської обласної бібліотеки для дітей відбулось засідання журі конкурсу «Краща дитяча книжка виставка» в рамка проведення ХVІІ Всеукраїнської виставки-форуму «Українська книга на Одещині».
Юні читачі мали можливість оцінити представлені конкурсні зразки книг: С. Андрухович «Сузір’я курки прохасько», Г.Вдовиченко «Засинай. Прокидайся», Е.Мозер «Фантастичні історії на добраніч», М.Князевич «Шустрик», Е.Портер «Полліанна», В.Рутківський «Сині води», «Старовинні українські казки», Д.Харріс «Казки дядечка Римуса», О.Чаклун «Мрія», Г.Чубач «Українчики ідуть».

Переможницею конкурсу «Краща дитяча книжка виставки» (голова журі Церковна В.Є. – завідуюча відділом обслуговування старших класів ООДБ) стало видання видавництва «А-БА-БА-ГА-ГА-МА-ГА» М.Князевича «Шустрик». 





Немає коментарів:

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка, з метою поповнення бібліотечних фондів, створення мобільних бібліотечн...