Шукати в цьому блозі

четвер, 20 грудня 2012 р.

27 січня відзначається дуже трагічна дата - Міжнародний день пам'яті Голокосту. Це історія трагічної загибелі та героїчного опору європейського народу в роки панування в Європі нацистської Німеччини, в добу Другої Світової війни, коли було немилосердно замордовано у різні нелюдські способи шість мільйонів європейських євреїв, серед яких майже півтора мільйонів євреїв України. Ми відповідальні за пам'ять про власну історію, ми відповідальні за пам'ять про Голокост як про частину нашої історії... 
17 січня п.р.  в стінах обласної бібліотеки для дев'ятикласників  ЗОШ № 58   пролунала літературно - музична вистава-реквієм "Дальнее эхо". Її підготували артисти Одеської обласної філармонії:
- лауреат літературної премії ім. К. Паустовського і І. Рядченка  Куклова Олена;
- член конгресу літераторів України  Абрамович Семен;
- концертмейстер Розен Ганна. Крім того, у виставі приймав участь заслужений діяч  культури України, член Національної спілки театральних діячів, письменник Бродавко Р.І.
















Цілий рік діти чекають на вечір 19 грудня, коли  до оселі завітає сивочолий дідусь - зимовий Миколай - добрий друг і захисник дітвори. Він неодмінно принесе саме ті бажані подарунки, що до вподоби кожному. У цьому році на свято Миколая до нас завітали учні групи продовженого дня 1-2 класів загальноосвітньої школи № 52.  Саме для них маленькі артисти Одеської театральної школи представили свої вишукні вокальні та інструментальні твори. Учням також прийшлися до смаку новорічні гуморески юних читців.











Немає коментарів:

Незабаром – одне з головних свят року для українців 5 травня Великдень в Україні — державне свято, присвячене події воскресінню Христа. Для...