Шукати в цьому блозі

вівторок, 6 грудня 2016 р.

17 листопада на базі Одеської обласної бібліотеки для дітей ім. В.Катаєва відбувся обласний семінар «Бібліотеки Одеської області – дітям: інноваційність, креативність в умовах суспільних змін» з метою удосконалення професійної кваліфікації бібліотечних працівників Одеської області.
Перед присутніми бібліотекарями виступили директор Одеської обласної бібліотеки для дітей ім. В.Катаєва Палій Т.А., головний спеціаліст методичного відділу обласної бібліотеки Амельченко Ю.С.
Важливим елементом семінару був обмін досвідом працівників бібліотек з різних районнів області. Піднімалися важливі питання сьогодення та колективно шукали шляхи їх вирішення або удосконалення процесів роботи. Також досвідом роботи в умовах створення об’єднаних громад на території області з бібліотекарями поділилися колеги з Полтавської бібліотеки. Такий обмін досвідом став можливий за допомогою скайп-конференції.

Також районні бібліотеки отримали дитячі книжки і мали можливість поспілкуватися з одеськими письменниками, один одним. 





Немає коментарів:

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка, з метою поповнення бібліотечних фондів, створення мобільних бібліотечн...